18 stycznia 2025

Produkt otrzymany z rozdrobnionych warzyw świeżych, z dodatkiem makaronu, tłuszczuroślinnego, naturalnych przypraw aromatyczno-smakowych. Konsystencja gęsta, półpłynnamasa z miękkimi kawałkami warzyw.

Cechy organoleptyczne: barwa – ciemnoczerwona, smak – charakterystyczny dlapomidorów, zapach – pozbawiony obcych zapachów

Zupa domowa 
Pomidorowa
 z makaronem

12.50 PLN

Składniki:Woda źródlana, koncentrat pomidorowy 13%, makaron 11 % (zaw. gluten), cebula 4%,marchew 3%, ziemniaki 2%, olej rzepakowy, bulion warzywny (baza bulionu warzywnego57,5% (woda, warzywa7% (marchew, pietruszka, cebula, por , natka pietruszki,lubczyk),woda, sól, cukier, olej rzepakowy, skrobia kukurydziana, kurkuma), sól, pietruszka,warzywa suszone (pietruszka, pasternak, por, lubczyk, pieprz czarny, kurkuma).

Sposób przygotowania:Przelać zawartość opakowania do naczynia i dolać ok. 250 ml wody. Następnie doprowadzićdo wrzenia. Doprawić do smaku.Okres trwałości: Najlepiej spożyć przed końcem: 24 miesięcy.Bez dodatku konserwantów, nie zawiera GMO, produkt sterylizowany

Masa netto: 680 g

Wartość odżywcza w100 g

Wartość energetyczna: 220 kJ/53 kcal

Tłuszcz: 1,5 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g

Węglowodany: 7,5 g

w tym cukry: 0,5 g

Białko: 1,8 g

Sól: 1,3g

Kontakt

Śledź nas

Menu

Strona www stworzona w kreatorze WebWave.