18 stycznia 2025

Produkt otrzymany z rozdrobnionych warzyw świeżych lub mrożonych, podgrzybkówmrożonych, z dodatkiem tłuszczu roślinnego, masła klarowanego oraz przypraw naturalnycharomatyczno-smakowych. Konsystencja gęsta, półpłynna masa z podgrzybków z dodatkiemziemniaka oraz innych warzyw.

Cechy organoleptyczne: barwa – brunatna, smak - charakterystyczny dla podgrzybków,zapach: pozbawiony obcych zapachów.

Zupa domowa 
Podgrzybkowa

13.50 PLN

Składniki:Woda źródlana, ziemniaki 20%, podgrzybki mrożone 18%, cebula 5%, marchew 3%,pietruszka, olej rzepakowy, masło klarowane, warzywa suszone (pasternak, pietruszka, por,lubczyk, pieprz czarny, kurkuma) sól, bulion warzywny (baza bulionu warzywnego 57,5%(woda, warzywa7% (marchew, pietruszka, cebula, por , natka pietruszki, lubczyk),woda, sól,cukier, olej rzepakowy, skrobia kukurydziana, kurkuma), czosnek, przyprawy naturalne iaromatyczno-smakowe : pieprz czarny, natka pietruszki.

Sposób przygotowania:Przelać zawartość opakowania do naczynia i dolać ok. 250 ml wody. Następnie doprowadzićdo wrzenia. Doprawić do smaku.Okres trwałości: Najlepiej spożyć przed końcem: 24 miesięcy.Bez dodatku konserwantów, nie zawiera GMO, produkt sterylizowany

Masa netto: 680 g

Wartość odżywcza w 100 g

Wartość energetyczna: 182 kJ/44 kcal

Tłuszcz: 1,9 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g

Węglowodany: 5,2 g

w tym cukry: 0,9 g

Białko: 1,1 g

Sól : 1,3g

Kontakt

Śledź nas

Menu

Strona www stworzona w kreatorze WebWave.