18 stycznia 2025

Produkt otrzymany z rozdrobnionych warzyw świeżych lub mrożonych, podgrzybkówmrożonych i suszonych, borowików mrożonych i suszonych, maślaka suszonego, kaszyjęczmiennej, z dodatkiem tłuszczu roślinnego, masła klarowanego oraz przyprawnaturalnych aromatyczno-smakowych. Konsystencja gęsta, półpłynna masa z dodatkiemkaszy jęczmiennej oraz warzyw.

Cechy organoleptyczne: barwa – brunatny, smak - charakterystyczny dla grzybów leśnych,zapach - pozbawiony obcych zapachów

Zupa domowa Leśna

15.60 PLN

Składniki:Woda źródlana, grzyby leśne w zmiennych proporcjach (borowik, podgrzybek, maślak) 16%,kasza pęczak (zawiera gluten), cebula, marchew, pietruszka, olej rzepakowy ,sól, bulionwarzywny (baza bulionu warzywnego 57,5% (woda, warzywa7% (marchew, pietruszka,cebula, por , natka pietruszki, lubczyk),woda, sól, cukier, olej rzepakowy, skrobiakukurydziana, kurkuma), warzywa suszone (pietruszka, pasternak, por, lubczyk, pieprzczarny, kurkuma), masło klarowane, natka pietruszki.

Sposób przygotowania:Przelać zawartość opakowania do naczynia i dolać ok. 250 ml wody. Następnie doprowadzićdo wrzenia. Doprawić do smaku.Okres trwałości: Najlepiej spożyć przed końcem: 24 miesięcy.Bez dodatku konserwantów, nie zawiera GMO, produkt sterylizowany

Masa netto: 680 g

Wartość odżywcza w 100 g

Wartość energetyczna: 240 kJ/57 kcal

Tłuszcz: 2,2 g

w kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g

Węglowodany: 7,4 gw tym cukry: 0,9 g

Białko: 1,5 g

Sól: 1,3g

Kontakt

Śledź nas

Menu

Strona www stworzona w kreatorze WebWave.