18 stycznia 2025

Produkt otrzymany z rozdrobnionych warzyw świeżychi kwaszonych z dodatkiem tłuszczu roślinnego, żeberek wieprzowych, boczku, przyprawnaturalnych i aromatyczno-smakowych. Konsystencja: półpłynna masa z miękkimi kawałkamiwarzywi mięsa.

Cechy organoleptyczne: barwa - jasnoczerwona, smak - charakterystyczny dla kapustykwaszonej, lekko kwaśny, zapach - pozbawiony obcych zapachów

Zupa domowa Kwaśnica
 z żeberkami

15.50 PLN

Składniki:Woda źródlana, ziemniaki 17%, kapusta kwaszona 17%, żeberka wieprzowe wędzone 8%(żeberko z kością, sól, substancja konserwująca: azotyn sodu, syrop glukozowy, dekstroza,przyprawy, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, czosnek suszony, aromat, burakczerwony, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, barwnik: koszenila), cebula, boczekwędzony (boczek wieprzowy, sól, substancja konserwująca: azotyn sodu, syrop glukozowy,dekstroza, przyprawy, wzamacniacz smaku: glutaminian monosodowy, czosnek suszony,aromat, burak czerwony, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, barwnik: koszenila), sól,papryka wędzona w proszku, papryka słodka w proszku, czosnek suszony, majeranek,grzyby suszone, kminek, pieprz, ziele angielskie, liść laurowy.
 

Sposób przygotowania:Przelać zawartość opakowania do naczynia i dolać ok. 250 ml wody. Następnie doprowadzićdo wrzenia. Doprawić do smaku.Okres trwałości: Najlepiej spożyć przed końcem: 24 miesięcy.Bez dodatku konserwantów, nie zawiera GMO, produkt sterylizowany

Masa netto: 680 g

Wartość odżywcza w100 g

Wartość energetyczna: 273 kJ/66 kcal

Tłuszcz: 4,7 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g

Węglowodany: 3,7 g

w tym cukry: 0,4 g

Białko: 1,7 g

Sól: 1,3 g

Kontakt

Śledź nas

Menu

Strona www stworzona w kreatorze WebWave.