18 stycznia 2025

Produkt otrzymany z rozdrobnionych warzyw świeżych i kwaszonych z dodatkiem tłuszczuroślinnego, mięsa wieprzowego, kiełbasy wieprzowej, przypraw naturalnych i aromatyczno-smakowych. Konsystencja gęsta, półpłynna masa z miękkimi kawałkami warzyw.

Cechy organoleptyczne: barwa – szara, smak – charakterystyczny dla kapusty kwaszonej,lekko kwaśny, zapach – pozbawiony obcych zapachów.

Zupa domowa Kociołek
 myśliwego

14.70 PLN

Składniki:Woda źródlana, ziemniaki 17%, kapusta kiszona 11%, pieczarka, mięso wieprzowe 4,5%,kiełbasa wieprzowa 4,5% (mięso wieprzowe, woda, sól, przyprawy(gorczyca), cukier),cebula 2%, olej rzepakowy, pietruszka, bulion warzywny (baza bulionu warzywnego 57,5%(woda, warzywa7% (marchew, pietruszka, cebula, por , natka pietruszki, lubczyk),woda, sól,cukier, olej rzepakowy, skrobia kukurydziana, kurkuma) , koncentrat pomidorowy, sól,papryka słodka w proszku, czosnek, warzywa suszone (pietruszka, pasternak, por, lubczyk,pieprz czarny, kurkuma), smalec, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, przyprawynaturalne i aromatyczno-smakowe, pieprz czarny.

Sposób przygotowania:Przelać zawartość opakowania do naczynia i dolać ok. 250 ml wody. Następnie doprowadzićdo wrzenia. Doprawić do smaku.Okres trwałości: Najlepiej spożyć przed końcem: 24 miesięcy.Bez dodatku konserwantów, nie zawiera GMO, produkt sterylizowany

Masa netto: 680 g

Wartość odżywcza w100 g

Wartość energetyczna: 252kJ/61 kcal

Tłuszcz: 3,8 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g

Węglowodany: 3,5 g

W tym cukry: 0,5 g

Białko: 2,8 g

Sól: 1,3g

Kontakt

Śledź nas

Menu

Strona www stworzona w kreatorze WebWave.