18 stycznia 2025

Produkt otrzymany z rozdrobnionych warzyw świeżych lub mrożonych, z dodatkiem tłuszczuroślinnego, naturalnych przypraw aromatyczno-smakowych. Konsystencja gęsta, półpłynnamasa z miękkimi kawałkami użytych ziemniaków i warzyw.

Cechy organoleptyczne: barwa - biało-pomarańczowa, smak - charakterystyczny dla użytychwarzyw, zapach: pozbawiony obcych zapachów, niewielka ilość zalewy o barwie różowo-kremowej

Zupa domowa Jarzynowa

12.50 PLN

Składniki:Woda źródlana, ziemniaki 23%, marchew 14%, kapusta biała 8%, cebula 3%, groszekzielony 2%, por 2%, olej rzepakowy, pietruszka, sól, bulion warzywny (baza bulionuwarzywnego 57,5% (woda, warzywa7% (marchew, pietruszka, cebula, por , natka pietruszki,lubczyk),woda, sól, cukier, olej rzepakowy, skrobia kukurydziana, kurkuma), koncentratpomidorowy, warzywa suszone (pietruszka, pasternak, por, lubczyk, pieprz czarny, kurkuma),przyprawy naturalne i aromatyczno-smakowe: pietruszka suszona, regulator kwasowości –kwas cytrynowy.

Sposób przygotowania:Przelać zawartość opakowania do naczynia i dolać ok. 250 ml wody. Następnie doprowadzićdo wrzenia. Doprawić do smaku.Okres trwałości: Najlepiej spożyć przed końcem: 24 miesięcy.Bez dodatku konserwantów, nie zawiera GMO, produkt sterylizowany
Masa netto: 680 g

Wartość odżywcza w100 g

Wartość energetyczna: 173 kJ/41 kcal

Tłuszcz: 1,1 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g

Węglowodany: 6 g w tym cukry: 1,7 g

Białko: 1,1 g

Sól: 1,3g

Kontakt

Śledź nas

Menu

Strona www stworzona w kreatorze WebWave.