Włoska pasta do mięs - to idealne uzupełnienie dań z makaronu, w szczególności spaghetti, jak również wszelkiego rodzaju zapiekanek z mięsem.
8.90 PLN
Składniki: koncentrat pomidorowy, (38%), cebula (21%), woda, marchew (11%), pietruszka (8%), czosnek (2%). Oregano, bazylia. Bez konserwantów. Produkt pasteryzowany.
Przechowywać w suchym i chłodnym i zaciemnionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu 72 godz.
Masa Netto: 280g
Wartość odżywcza w porcji 100 g
Wartość energetyczna 336 KJ/80 kcal
Tłuszcz < 0,52 g
w tym kwasy tłuszcze nasycone 0,109 g
Węglowodany 17,36 g
w tym cukry 8,59 g
Białko 2,19 g
Sól 0,05 g
Strona www stworzona w kreatorze WebWave.