18 stycznia 2025

Produkt otrzymany z rozdrobnionych ziemniaków, mięsa wieprzowego, papryki czerwonej izielonej, cebuli, tłuszczu roślinnego, oraz przypraw naturalnych aromatyczno-smakowych.Konsystencja gęsta, półpłynna masa z miękkimi warzywami i mięsem.

Cechy organoleptyczne: barwa: czerwona do ceglasto-czerwonej, smak - charakterystycznydla papryki i użytych warzyw, zapach - pozbawiony obcych zapachów

Zupa domowa Gulaszowa

14.80 PLN

Składniki:
Woda źródlana, ziemniaki 21%, mięso wieprzowe 9%, cebula 8%, papryka 6,5%, olejrzepakowy, koncentrat pomidorowy, czosnek, bulion wołowo-warzywny (bulion wołowy68%(kości wołowe z mięsem), bulion warzywny 26% (cebula, marchew, pietruszka, por,lubczyk), sól, przecier pomidorowy, aromaty naturalne), papryka słodka w proszku, warzywasuszone (pietruszka, pasternak, por, lubczyk, pieprz czarny, kurkuma), sól, papryka ostraświeża, papryka ostra w proszku, przyprawy naturalne i aromatyczno-smakowe: majeranek,pieprz czarny, kminek.
 

Sposób przygotowania: Przelać zawartość opakowania do naczynia i dolać ok. 250 ml wody. Następnie doprowadzićdo wrzenia. Doprawić do smaku.Okres trwałości: Najlepiej spożyć przed końcem: 24 miesięcy.
Bez dodatku konserwantów, nie zawiera GMO, produkt sterylizowany

Masa netto: 680 g

Wartość odżywcza w 100 g

Wartość energetyczna: 320 kJ/76 kcal

Tłuszcz: 3,8 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g

Węglowodany: 5,7 gw tym cukry: 1,3 g

Białko: 4,4 g

Sól: 1,3 g

Kontakt

Śledź nas

Menu

Strona www stworzona w kreatorze WebWave.