18 stycznia 2025

Produkt otrzymany z fasoli białej „ Piękny Jaś” rozdrobnionych warzyw świeżych,koncentratu pomidorowego z dodatkiem tłuszczu roślinnego, naturalnych przyprawaromatyczno-smakowych. Konsystencja gęsta, półpłynna masa z miękkimi kawałkamiwarzyw.

Cechy organoleptyczne: barwa – ciemnoczerwona, smak - charakterystyczny fasolki w sosiepomidorowym, zapach - pozbawiony obcych zapachów

Danie domowe Fasolka
 w sosie pomidorowym

13.50 PLN

Składniki:

Fasola biała Jaś 45%, woda źródlana, cebula 11%, koncentrat pomidorowy (36%) 6%,cukier, olej rzepakowy, sól, czosnek, przyprawy aromatyczno-smakowe: papryka słodka,pieprz czarny, pietruszka susz, lubczyk susz, por suszony, pasternak suszony, majeranek,gałka muszkatołowa.

Sposób przygotowania:Przelać zawartość opakowania do naczynia i podgrzać. Doprawić do smaku.Okres trwałości: Najlepiej spożyć przed końcem: 24 miesięcy.Bez dodatku konserwantów, nie zawiera GMO, produkt sterylizowany.

Masa netto: 680 g

Wartość odżywcza w100 g

 

Wartość energetyczna: 448 kJ/ 107 kcal

Tłuszcz: 1,6 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g

Węglowodany: 14,6 g

W tym cukry: 3,2 g

błonnik - 4.0 g

Białko: 6,1 g

Sól: 0,9 g

Kontakt

Śledź nas

Menu

Strona www stworzona w kreatorze WebWave.