Produkt otrzymany z fasoli białej „ Piękny Jaś” rozdrobnionych warzyw świeżych,koncentratu pomidorowego z dodatkiem tłuszczu roślinnego, naturalnych przyprawaromatyczno-smakowych. Konsystencja gęsta, półpłynna masa z miękkimi kawałkamiwarzyw.
Cechy organoleptyczne: barwa – ciemnoczerwona, smak - charakterystyczny fasolki w sosiepomidorowym, zapach - pozbawiony obcych zapachów
13.50 PLN
Składniki:
Fasola biała Jaś 45%, woda źródlana, cebula 11%, koncentrat pomidorowy (36%) 6%,cukier, olej rzepakowy, sól, czosnek, przyprawy aromatyczno-smakowe: papryka słodka,pieprz czarny, pietruszka susz, lubczyk susz, por suszony, pasternak suszony, majeranek,gałka muszkatołowa.
Sposób przygotowania:Przelać zawartość opakowania do naczynia i podgrzać. Doprawić do smaku.Okres trwałości: Najlepiej spożyć przed końcem: 24 miesięcy.Bez dodatku konserwantów, nie zawiera GMO, produkt sterylizowany.
Masa netto: 680 g
Wartość odżywcza w100 g
Wartość energetyczna: 448 kJ/ 107 kcal
Tłuszcz: 1,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 14,6 g
W tym cukry: 3,2 g
błonnik - 4.0 g
Białko: 6,1 g
Sól: 0,9 g
Strona www stworzona w kreatorze WebWave.